Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

MUNDIAL 703 BLEUMARIN INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Model clasic, realizat din piele, care îmbunătățește contactul cu balonul și sporește rezistența. Vârful este conceput din microfibră de calitate superioară și include un element pentru îmbunătățirea șutului. Include sistemul de ventilație VTS, care permite trecerea aerului, menținând temperatura piciorului constantă. Cu tehnologie PROTECTION în vârf, pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare.
Branțurile sunt fabricate din EVA termoformat, care se adaptează perfect la forma piciorului și contribuie la amortizare, absorbind astfel impactul pașilor. Lamele din texon.
Talpa intermediară are în interior un element din EVA, care asigură amortizare în partea din spate.
Talpă fabricată din cauciuc de calitate superioară foarte rezistent, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei. Aceasta este completată cu sistemul FLEXO, care constă în linii de flexiune dispuse ergonomic pe talpă, pentru cea mai bună tranziție de la talon la vârf în orice punct al pasului. La talon, permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural și mai flexibil. Include tehnologia ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă, care ușurează rotirile. Previne accidentările în special la genunchi și la glezne.

Produse similare

AGUILA 2005 ROYAL ARTIFICIAL GRASS

35.01 EUR

AGUILA 2005 ROYAL FIRM GROUND

35.01 EUR

TOP FLEX 301 NEGRU-ALB TURF

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.