Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

MUNDIAL 604 ALBASTRU-PORTOCALIU FLUORESCENT INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Noul model de gheată de fotbal în sală, cu design clasic, se remarcă prin utilizarea materialelor sintetice foarte rezistente, care garantează greutate scăzută și durabilitate.
Partea superioară este fabricată din microfibră și nylon ranforsat cu inserții de TPU pentru a asigura rezistența nylonului. Include tehnologia VTS de ventilație, care menține temperatura piciorului constantă, permițând intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte. Bombeu întărit pentru șutare (tehnologia PROTECTION).
Branțuri fabricate din EVA termoformat. Lamele fabricate din Texon.
Talpa include tehnologia DURABILITY. Cauciucul de înaltă rezistență întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Sistemul ROTATION favorizează și eficientizează mișcările pe pistă. Tehnologia FLEXO permite prin intermediul liniilor de flexiune ergonomice obținerea unei tranziții mai bune de la călcâi la vârf la contactul cu solul.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.