Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

MAXIMA 701 NEGRU TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat din materiale rezistente, potrivit pentru orice teren de joc. Orice loc poate fi un teren de joc.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de calitate superioară și din nylon pentru favorizarea transpirației. Vârf ranforsat pentru protejarea piciorului de loviturile din exterior (sistemul PROTECTION). Branțuri fabricate din EVA neted, pentru o amortizare mai bună, prin absorbirea impactului pașilor. Lamele din Texon. Talpă din cauciuc de calitate superioară. Cauciucul are trei densități. În partea din spate și centrală există cauciuc cu duritate mai mare, care asigură mai multă siguranță la impact. În partea centrală este dispus cauciucul cel mai stabil. Iar în partea din față se află cauciuc mai ușor, care permite mișcări mai rapide și mai sigure. Cusută de partea superioară a pantofului și cu înălțime scăzută, talpa permite contact cu balonul și flexibilitate excelente.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.