Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

MAXIMA 601 NEGRU-PORTOCALIU FLUORESCENT SALĂ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat din materiale rezistente, fiind potrivit pentru orice teren de joc. Pentru că orice loc poate fi un teren de joc.

Partea superioară este fabricată din Fibertec de înaltă calitate și din nylon pentru favorizarea transpirației. Lamele fabricate din EVA neted, pentru o amortizare mai bună, prin absorbirea impactului pasului. Branțuri din Texon. Talpă din cauciuc de înaltă calitate. Cauciucul are trei densități. În partea din spate există cauciuc cu duritate mai mare, care conferă mai multă siguranță la impact. În partea centrală există cauciucul cel mai stabil, pentru stabilitate. În partea centrală există cauciucul cel mai stabil, pentru stabilitate. Iar în partea din față se află cauciuc mai ușor, care permite mișcări mai rapide și mai sigure. Cusută de partea superioară a pantofului și cu înălțime scăzută, permite un contact cu balonul și o flexibilitate excelente.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.