Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

LIGA 5 811 FLUORESCENT INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Model dezvoltat cu materiale rezistente, potrivit pentru orice fel de teren. Pentru tine - un meci greu, pentru ghete - doar încălzirea.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de calitate superioară și din nylon pentru favorizarea transpirației. Modelul este prevăzut cu sistem VTS de ventilație care permite evacuarea transpirației, și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte. Cu tehnologie PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare.
Branțurile din EVA termoformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele din EVA natural contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Talpa intermediară este fabricată din phylon de calitate și durabilitate superioare, cu gel în spate și în față.
Talpa este din cauciuc de calitate, cu sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne. Încălțăminte cu sistemul PULSOR, încorporat în talpa TURF, precum și în talpa INDOOR, care absoarbe impactul pașilor și favorizează impulsul.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.