Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

LIGA-5 604 ALBASTRU REGAL-BLEUMARIN DESCHIS-FUCSIA INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat cu materiale rezistente, potrivit pentru orice fel de teren. Pentru tine - o partidă grea, pentru ea - doar încălzirea.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de înaltă calitate și nylon pentru favorizarea transpirației. Include sistemul de ventilație VTS, care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținând temperatura piciorului constantă. Tehnologia PROTECTION întărește bombeul pentru șutare.
Branțuri din EVA termoformat. Lamele din EVA natural.
Talpă intermediară fabricată din phylon de înaltă calitate și durabilitate, cu gel în spate și în față.
Talpa din cauciuc de înaltă calitate este prevăzută cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Includ tehnologia PULSOR de amortizare (un element din gel care absoarbe impactul pașilor) și tehnologia ROTATION, care favorizează și eficientizează mișcările pe pistă.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.