Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

KNIT MEN 811 FLUOR INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Partea superioară este fabricată din fir elastic, care asigură adaptabilitate mai mare și transpirabilitate. În vârf există un element suplimentar pentru îmbunătățirea lovirii balonului. Cu sistemul de ventilație VTS, care favorizează evacuarea transpirației, intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte. Prezintă SOCK SYSTEM, care permite piciorului să facă mișcări mai naturale, conferind senzația de picior desculț.
Branțurile sunt fabricate din EVA termoformat, care se adaptează perfect la forma piciorului și contribuie la amortizare, absorbind astfel impactul pașilor. Lamelele sunt din texon.
Talpa intermediară are în interior un element din EVA, care asigură amortizare în partea din spate.
Talpa din cauciuc de calitate superioară este prevăzută cu sistemul DURABILITY, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice moment al mersului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod. Prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă, care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.