Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

DRIBLING 803 BLEUMARIN-FLUORESCENT INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat din materiale rezistente, fiind potrivit pentru orice teren de joc. Orice loc poate fi un teren de fotbal.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de calitate superioară și din nylon pentru favorizarea eliminării transpirației. Vârf cu ranforsare pentru protejarea piciorului de loviturile din exterior (sistem PROTECTION) și sistem VTS de ventilație, care permite intrarea și ieșirea aerului, menținând temperatura piciorului constantă.
Branțurile din EVA neted contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Lamele din Texon.
Talpa este din cauciuc de calitate superioară, cu trei densități. În partea din spate și centrală există cauciuc cu duritate mai mare, care asigură mai multă siguranță la impact. În partea centrală există cauciucul cel mai stabil. Iar în partea din față, există cauciuc mai ușor, care permite mișcări mai rapide și mai sigure. Cusută de partea superioară a pantofului și cu înălțime scăzută, talpa permite un contact îmbunătățit cu balonul și flexibilitate excelentă. Prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.