Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

DRIBLING 611 GALBEN FLUORESCENT-ALBASTRU REGAL INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat din materiale rezistente, fiind potrivit pentru orice teren de joc. Pentru că orice loc poate fi un teren de fotbal.

Partea superioară este fabricată din Fibertec de înaltă calitate și din nylon pentru favorizarea transpirației. Vârf cu ranforsare și sistem VTS de ventilație, care permite intrarea și ieșirea aerului, menținând temperatura piciorului constantă. Lamelele din EVA neted contribuie la amortizare, absorbind impactul pasului. Branțuri din Texon. Talpa este din cauciuc de cea mai înaltă calitate. Cauciucul are trei densități. În partea din spate și centrală există cauciuc cu duritate mai mare, care conferă mai multă siguranță la impact. În partea centrală există cauciucul cel mai stabil. Iar în partea din față se află cauciuc mai ușor, care permite mișcări mai rapide și mai sigure. Concomitent, în față, direct pe partea superioară, am introdus o ranforsare care favorizează lovirea mingii și previne deformarea.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.