Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

DRIBLING 2001 NEGRU INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model confecționat din materiale rezistente, fiind potrivit pentru orice teren de joc, orice loc poate fi un teren de fotbal.

Croiala este realizată din Fibertec și nylon de înaltă calitate pentru a favoriza transpirația. < br /> Acest pantof de fotbal interior este format din diverse tehnologii precum:

- Rotatie: structura geometrica situata pe talpa care faciliteaza rotirile rotative. Previne rănirile mai ales ale genunchiului și ale gleznei.
- Durabilitate: cauciuc de înaltă rezistență, care prelungește uzura la abraziune. din cauciuc de foarte bună calitate cu abraziune DIN-70.

Produse similare

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.