Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

J.APOLO JR 923 BLEUMARIN-ROYAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Modelul care se remarcă prin designul spectaculos cu lumini care se aprinde cu fiecare amprentă, este, de asemenea, ușor și foarte confortabil pentru utilizarea zilnică . Are tăietură din material textil nylon căptușită în interior, cu modelultextil și medalie pylon pufos, împărțită în secțiuni pentru a se potrivi cu pantoful pentru mișcarea piciorului și talpa din cauciuc injectată

- Important: Aceste pantofi conțin un reziduu de produs electronic și nu pot fi aruncate cu deșeurile obișnuite. Acest produs poate fi returnat către Joma.
Utilizați un recipient adecvat pentru produse electronice și consultați, dacă este necesar, autoritățile locale pentru mai multe informații despre cum să eliminați acest produs și faptul că o face în mod necorespunzător poate fi pedepsită de lege, precum și ca fiind dăunătoare sănătății și mediului.

Produse similare


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.