Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este unul dintre cei mai ușori pantofi fiind greutatea sa de 237 grame. În ceea ce privește tăierea, zona exterioară este realizată din microfibră cu inserții TPU pe nailon, pentru a-l proteja de zgârieturi.Întărit la vârf pentru lovire.Interiorul este construit cu nailon, astfel încât piciorul să rămână stabil pe talpă. Dispune de tehnologia FLEXO a tălpii (cauciuc cu o calitate excelentă și abraziune DIN-70) care constă dintr-un sistem de linii proiectat ergonomic pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâi la vârf în fiecare pas, favorizând-o să fie mai naturală și mai confortabilă.

Incorporează tehnologia VTS: sistem de ventilație care permite intrarea aerului, favorizează transpirația și menține temperatura constantă, împiedicând încălzirea picioarelor.

PROTECȚIA este o caracteristică fundamentală din acest model, care constă din material injectat care crește rezistența și durabilitatea în vârful degetului.

Talpa este fabricată cu tehnologia DURABILITY care datorită rezistenței sale înalte de cauciuc întârzie uzura la abraziune. Talpa are, cu sistemul ROTATION, o structură geometrică care facilitează rotirile de rotație și previne rănirile în principal la genunchi și gleznă.

Produse similare

MINGE LNFS

30.25 EUR

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR

TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.