Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

C.367 MEN 823 VERDE KAKI -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Model Joma retro, inspirat din anii 80. Pantofi sport casual, comozi și confortabili, gândiți pentru utilizare zilnică. Partea superioară este realizată din pânză combinată cu piele întoarsă. Branțurile sunt din piele întoarsă și spumă cu memorie pentru o adaptare mai bună și pentru comoditate maximă. Talpa este fabricată din cauciuc și EVA dublu.

Se remarcă prin calitate, perfecți pentru ținute cu stil. Sunt disponibile mai multe culori din care o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine pentru fiecare ocazie. Pantofii sport dintotdeauna, cu design nou și cu vechiul logo Joma, J-ul.

Produse similare

Nou

C.ZEN MEN 2020

36.00 EUR
Nou

C.6100 MEN 2003

45.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.