Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

C.367 BĂRBAȚI 2003 BLEUMARIN -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Apare modelul retro Joma inspirată din ani 80.Încălțăminte cazual, confortabilă, comodă și confortabilă gândite pentru uz zilnic.Croiul este realizat în canva combinată cu piele întoarsă.Branțul este de textil, pentru a imbunătăți adaptarea și maxima comoditate.Talpa este confecționată din cauciuc și Eva dublă.

Se remarcă prin calitatea excelentă pentru îmbracarea cu stil, cu diferite culori pentru a alege cea care vi se potrivește mai bine în fiecare ocaziel.Încălțțmintea a reproiectat cu logo-ul Joma J.

Produse similare

C.SHO MEN 2001

60.00 EUR

C.SHO MEN 2002

60.00 EUR

Cel mai văzut

C.SHO MEN 2001

60.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.