Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AGUILA 2005 ROYAL TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Cizme de cauciuc cu croi clasic, confecționate din materiale de ultima generație.Fotbalul clasic cu tehnologia de mâine.
Croiul este fabricat din Micro PU de calitate înaltă.Este confecționat din nailon pe interior cu rezistență la tracțiune 800 N/50 mm bătătură și deformare 600N/50 mm.
Branțul este de EVA netedă și palma este confecționată în totalitate din material texton șu PVC până la zona centrală pentru a menține fermă structura crampoanelor.Talpa este de PU de calitate înaltă cu abraziune DIN 40.

Produse similare

AGUILA 2005 ROYAL ARTIFICIAL GRASS

35.01 EUR

Cel mai văzut

TOP FLEX 301 NEGRU-ALB TURF

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.