Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

6729 SPIKES GALBUI-NEGRU 3MM-6MM -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantoful nostru pentru înaltă concurență. Este destinat pentru curse încrucișate și pentru distanțe de 1.500, 5.000 și 10.000 de metri pe piste. Acesta este caracterizat prin mare se potrivesc și luminozitatea.
Tăierea acestui pantof este fabricat din TPU sudate fără sudură pentru a preveni frecarea și, astfel, favorizează luminozitatea sa. Acesta încorporează sistemul VTS pentru transpirație și să păstreze temperatura piciorului constantă. Gâtul este foarte subțire și reglabil și fila & uuml ETA este proiectat în microfibră cu perforații pentru a crește transpirația.
Călcâiul este întărit cu sistemul FIX COUNTER, care constă din componente exterioare din microfibră pentru o rezistență mai mare și o contrafort interioară în PVC și spumă. Acest sistem oferă o protecție sporită și confort datorită celor mai ergonomice coarne de cerb.
Talpa este fabricată cu tehnologie EVA pre-turnate, contribuind la o mai bună amortizare și absorbție a impactului benzii de rulare, recuperând astfel forma cu ușurință în tranziția de pași. Phylon palmier pe întreaga bază a talpa pentru a oferi amortizare și stabilitate. Montarea între palmă și tăiere se face prin intermediul sistemului GLOVE, prin care ambele piese sunt cusute plate, fără cusături remarcabile, menținând astfel liniile rotunjite ale piciorului și asigurând un confort sporit și favorizarea luminii sale.
Talpa este confectionata din cauciuc usor cu insertie TPU fata pentru a regla 6 cuie metalice pentru aderenta adaugata. Încorporează cuie pentru prindere pe piste.

Produse similare

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

6728 SPIKES CORAI-NEGRU

57.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.