Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

6728 SPIKES CORAI-NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantofii noștri pentru concurs.Sunt fabricați pentru maraton și pentru distanțe de 1.500, 5000 și 10.000 metri de pista. Sunt caracterizați prin ajustare și lejeritate.

Croiul acest pantof este confecționat din TPU fără cusătură, pentru a evita frecarea și a favoriza în felul asta lejeritatea.include sistenul VTS pentru transpirație și menține temperatura piciorului constantă.gulerul este foarte subțire și reglabil, iar limba este concepută în microfibră cu perforații pentru a crește temperatura.
Călcâiul este consolidat cu sistemul FIX COUNTER , care constă în piese exterioare din microfibră pentru o rezistentă suplimentară și un confort interior din PVC și spumă.Acest sistem oferă o protecție și un confort mai mare datorită durabilității sale mai ergonomice.
Șablonul Skyfit este confecționat cu tehnologie pre-modelată EVA + contribuind la o mai bună amortizare și absorție a impactului benzii de rulare, recuperând astfel forma cu mare ușurință în tranzacția pașilor.
Talpa intermediară din filon pe toată talpa pentru a oferi amortizare și stabilitate.Asamblarea dintre palmă și tăietură se realizează prin sistemul GLOVE, prin care ambele piese sunt cusute plane, fără cusături proeminente, mentinând astfel liniile rotunjite ale piciorului și oferind un confort mai mare favorizând ușurința acestuia.
Talpa esta confecíonată din cauciuc ușor cu inserție din TPU față pentru a regla 6 cuie metalice care proporționează o mai mare aderență.

Produse similare

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.