Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

-

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Joma, în calitate de sponsor tehnic al clubului Villarreal CF, prezintă tricoul oficial pentru sezonul 2017-2018.

Joma lansează „Insignele clubului Villarreal CF”. pentru personalizarea tricoului echipei și pentru diferențierea suporterilor.

Joma a creat un tricou pe care se mențin semnele distinctive ale echipei Villarreal CF, utilizând galbenul drept element principal. Acesta este realizat după un tipar nou, mai ajustat, pentru a evita agățarea și pentru a spori confortul sportivului. Noul tricou se remarcă prin gulerul polo în două culori, galben în partea din afară și albastru contrastant în interior.

Noului tricou al clubului Villarreal CF i s-au adăugat diferite detalii care asigură calitate și potrivire excelentă, precum utilizarea a trei țesături diferite. Țesătura principală este un poliester nou, cu un model de avangardă, care include fibră de bambus, ale cărei proprietăți naturale sporesc senzația de confort și de transpirabilitate.

Noul tricou al Submarinului galben prezintă o țesătură Mesh nouă în laterale, la umeri și axile, cu un design complet nou, care favorizează și sporește evaporarea transpirației. De asemenea, fotbaliștii clubului Villarreal CF și suporterii acestuia se vor putea bucura de un tricou complet personalizat: în spate s-au adăugat siglele echipei, iar în interiorul părții frontale prezintă printul Endavant.

„Insignele suporterului”

Joma lansează „Insignele clubului Villarreal CF”. pentru personalizarea tricoului echipei și pentru diferențierea suporterilor

80 de suporteri și 20 de echipe de fotbal la nivel internațional participă la noua campanie globală, în care se prezintă noile echipamente ale sezonului 2017-2018.

Joma sponsorizează din 1965 sute de echipe de fotbal profesionist din cele mai bune ligi ale lumii. A sosit momentul unirii forțelor pentru realizarea unei campanii globale care transmite un mesaj universal: noi, suporterii nu suntem toți la fel.

Prin îmbrăcarea tricoului echipei noastre putem părea fani adevărați, însă nu este așa. Pentru ca acest lucru să fie clar, am creat „Insignele clubului Villarreal CF”. Este o serie de insigne care se vor dărui împreună cu primele 1.000 de tricouri ale fiecărui club și care se pot lipi pe tricou prin simpla călcare a acestuia pentru a-l personaliza și pentru a arăta ce fel de suporter ești.