Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

-

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Joma încheie acordul cu Federația Spaniolă de Rugby

Societatea multinațională spaniolă va îmbrăca toate categoriile Federației Spaniole de Rugby 7 și 15 în următorii 5 ani.

Odată cu marele său pariu pe rugby, JOMA a încheiat un parteneriat pentru următorii ani cu Federația Spaniolă de Rugby (FER). Acordul s-a semnat la sediul central al multinaționalei spaniole, în prezența președintelui Federației de Rugby, dl Alfonso Feijoo García, și a directorului creativ al diviziei de textile și responsabilului departamentului de sponsorizări pentru cluburile internaționale, dl Alberto López.

Acest contract de sponsorizare va avea o durată de 5 ani și presupune furnizarea echipamentelor pentru toate categoriile de rugby, atât masculin, cât și feminin, care fac parte din FER, pentru Rugby 7 și Rugby 15. JOMA va furniza îmbrăcămintea de joc, de antrenament și de prezentare a Federației Spaniole.  

Directorul creativ al diviziei de textile și responsabilul departamentului de sponsorizări pentru cluburile internaționale, dl Alberto López, a explicat că pentru JOMA „este un pas foarte important susținerea acestui sport, rugby-ul, și în special implicarea în alte sporturi și susținerea acestora. Va fi un acord foarte important pentru JOMA, având în vedere că Federația concurează în turnee internaționale de mare anvergură, cum este Mondialul de Rugby feminin.”

Președintele Federației de Rugby, dl Alfonso Feijoo García, a adăugat că simte „o mare satisfacție datorită semnării acordului cu JOMA, în primul rând pentru ceea ce reprezintă JOMA în sportul spaniol și în al doilea rând pentru că este o marcă spaniolă, aspect pe care trebuie să îl promovăm din toate federațiile.”