Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

-

Solicitare primită corect.
ANTRENEAZĂ-ȚI LIBERTATEA

Istorie

1965

JOMA 1965

Joma începe să producă încălțăminte sport cu doar opt angajați.

1969

JOMA 1969

Se înființează oficial Joma Sport S.A. Joma construiește o nouă fabrică de 500 m2, face angajări, ajungând la 20 de angajați, și instalează prima bandă de montaj manual.

1980

JOMA 1980

Se inaugurează a doua fabrică, aceasta având o suprafață de 2000 m2. Personalul crește până la 70 de angajați și se achiziționează două linii semiautomate noi. Participă pentru prima dată la ISPO Munchen.

1987

JOMA 1987

Se dezvoltă noul sistem de suspensie pentru încălțăminte CPC (Control Press Chamber). Joma creează o nouă linie de ghete de fotbal utilizând această tehnologie. Pe de altă parte, Joma semnează primele două contracte de sponsorizare, cu Martín Vázquez (Real Madrid) și cu Francisco (Sevilla F.C.). De asemenea, se deschide a treia fabrică, actualul sediu central al societății. 65.000 m2, trei linii de montaj automat și peste 300 de angajați.

1988

JOMA 1988

Joma îl sponsorizează pe Emilio Butragueño (Real Madrid) și pe Txiqui Beguiristáin (F.C. Barcelona).

1990

JOMA 1990

José Luis González, deținătorul recordului mondial la 1.500 de metri se alătură echipei de atletism profesionist. Fotbalistul Alfonso Pérez se alătură Joma.

1992

JOMA 1992

Joma înregistrează cele mai mari vânzări de ghete de fotbal. Fermín Cacho obține aurul olimpic la 1.500 de metri la Jocurile Olimpice de la Barcelona. La această olimpiadă, Alfonso obține medalia de aur împreună cu selecționata de fotbal.

1996

JOMA 1996

Joma inaugurează o filială în Mexic, în orașul Celaya. Sponsorizează echipa locală, unde joacă Emilio Butragueño.

1998

JOMA 1998

Joma lansează campania CULOAREA ÎN FOTBAL și revoluționează piața mondială a ghetelor de fotbal. Alfonso poartă ghete albe, Morientes surprinde cu ghetele roșii.

1999

JOMA 1999

Se înființează filiala din Statele Unite, Joma USA Inc, în orașul San Diego.

2000

JOMA 2000

Sporește calitatea echipelor sponsorizate prin semnarea contractelor cu F.C. Sevilia, selecționatele Costa Ricăi și Hondurasului. Se inaugurează filiala din China.

2002

JOMA 2002

Joma inaugurează filiala din Italia. Selecționata Costa Ricăi participă la Campionatul Mondial din Japonia și Coreea. Deportivo de la Coruña câștigă Cupa Regelui și echipa de cicliști a ONCE semnează contractul de sponsorizare cu Joma.

2006

JOMA 2006

Joma își completează harta de filiale prin înființarea Joma UK, Joma America de Sud în Panama și Joma Brazilia. Atletul Juan Carlos de la Ossa câștigă primul campionat mondial de cros. Sevilla F.C. este desemnată cea mai bună echipă din lume de către IFFHS. câștigând 2 Cupe UEFA, 1 Supercupă a Spaniei, 1 Supercupă a Europei și 1 Cupă a Regelui. Kanouté semnează contractul de sponsorizare cu Joma. Joma intră în Foro de Marcas Renombradas Españolas (Forul mărcilor spaniole de renume). Nouă schimbare a instalațiilor, datorită evoluției logistice a întreprinderii. Sporește capacitatea de depozitare și crește eficiența și calitatea serviciilor firmei.

2011

JOMA 2011

Joma semnează contractul cu Valencia C.F., considerată una dintre cele mai bune echipe din Spania. Marca domină piața spaniolă de echipamente, deținând o cotă de piață de peste 50 %.

2013

JOMA 2013

Juani Mieres, cel mai bun jucător spaniol de padel, semnează contractul cu Joma.

2014

JOMA 2014

Selecționata Hondurasului participă la al doilea său Campionat Mondial. ES Setif duce pentru prima dată Joma la Campionatul Mondial al Cluburilor. Centrul logistic din Toledo, cu o capacitate de până la 30.000 de unități pe oră, are un nou sistem de clasificare a comenzilor.

2015

JOMA 2015

Joma Sport și COE (Comitetul Olimpic Spaniol) se aliază și Joma devine sponsorul celei mai mari entități sportive naționale. De asemenea, Joma sponsorizează la Olimpiada de la Rio comitetele olimpice ale Portugaliei, Mexicului, Bulgariei, Moldovei, Andorrei și Maltei.

2016

JOMA 2016

Olimpiada a fost cel mai important eveniment sportiv din 2016. Joma a fost pe baricade și s-a transformat într-una dintre mărcile sportive cu cea mai pregnantă prezență de la Río de Janeiro. Marca spaniolă a sponsorizat 9 comitete olimpice, precum Spania, Mexic sau Portugalia, și 18 federații sau discipline sportive, precum selecționata de handbal a Croației, echipele de rugby ale Spaniei, echipa națională de fotbal a Hondurasului, sau federații de atletism importante, precum cea spaniolă, marocană sau mexicană. Dintre toți sportivii care au participat la Río, peste 10 % au îmbrăcat echipamente Joma. Vizibilitatea și notorietatea au avut un efect pozitiv enorm pentru companie și au marcat unul dintre cele mai importante momente din istoria mărcii.

2018

JOMA 2018

Regii Spaniei vizita sediul companiei JOMA SPORT Majestatile lor au vizitat în ianuarie 2018, facilitățile pe care compania spaniolă Joma Sport are în Portillo de Toledo. Acesta este sediul central al societății în care sediul central internațional și logistică centru. D. Fructuoso López, președinte și fondator al companiei, și copiii lor, care alcătuiesc conducerea acestei afaceri de familie au fost gazdele vizitei maiestăților lor, însoțite de reprezentanții instituționali și președintele guvernului regional al Castilla-la Mancha, D. Emiliano García-Paje și delegatul guvernului în regiune, José Julián Gregorio Lopez. În această vizită celebru, Majestățile lor și alte celebrități au fost observate în prima persoană și creatorul său, Fructuoso López, activitatea importantă pe care Joma făcut pentru mai mult de 50 de ani în domeniul sportului din țara noastră și extinderea ei în lume. Un brand care este în creștere și nu a marcat limita.