Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

HAINĂ DE PLOAIE TROPICAL VERDE CRUD -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Design organic de ultimă generație. Gama Tropical se remarcă prin transpirabilitate, comoditate, greutate redusă și prin detaliile reflectorizante pentru alergare în condiții de siguranță în oraș și în zonele cu vizibilitate redusă.
Haină de ploaie de damă confecționată din nylon. Cu țesătură MESH în interior, care facilitează ventilația și menține temperatura corpului constantă. Gluga și partea de jos sunt reglabile. Buzunare laterale cu fermoar.
Include sistemul DRYMX, pentru controlarea umidității la nivelul corpului. Tehnologie prin intermediul căreia îmbrăcămintea comodă păstrează pielea sportivului uscată, prevenind răcirea de după activitatea fizică și menținând temperatura corpului constantă.

Compoziție
  • Poliamidă 100%

Produse similare

HAINĂ DE PLOAIE RACE ALBASTRU REGAL DE DAMĂ

25.98 EUR

HAINĂ DE PLOAIE RACE ROȘIE DE DAMĂ

25.98 EUR

HAINĂ DE PLOAIE RACE BLEUMARIN DE DAMĂ

25.98 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.