Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

VULTUR SCOPUL 902 ALB FIRMA LA SOL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

The Goal Eagle Slam este cizme cele mai clasice Joma lui. Cu cele mai recente materiale de generație, ele rămân favorite de fotbaliști mulțumiri, printre altele, tăiate lor în apă-repellent piele. Fotbal clasic cu tehnologie de dimineață.
Cut din piele extrem de respirabilă, cu calitatea care nu reține apa păstrând în același timp luminozitatea inițială, tehnologia rezistentă la apă, combinată cu micro-PU. sistem 360º, cusut într-o singură bucată, fără cusături, facilitând adaptarea la picior și evitând creșterea în greutate.
Netedă Eva branţ care se potrivește piciorului. Semi-rigid din PVC insole, care gestionează pentru a păstra structura de tocuri ale firmei unic pentru întreaga viață a pantofului.

FG-pentru teren semi-moale, cu iarbă înaltă și uscată. Bază cu 11 știfturi care permite de a fixa benzii de rulare, deoarece în acest tip de teren de taco cuie puțin la suprafață.


Produse similare

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU MOALE SOL

212.00 EUR

PROPULSIE CUPA 904 A ROYAL. IARBA

80.01 EUR

Cel mai văzut

AGUILA GOL 821 NEGRU TURF

52.01 EUR

PROPULSION LITE 901 NEGRU SOFT GROUND

212.00 EUR

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.