Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

VULCANO 821 INTERIOR ALB/NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model proiectat cu materiale rezistente pentru a se potrivi orice teren.
Taietura este confectionata din fibra tec, aceasta din urma intarita cu insertii din nailon pentru respirabilitate. Capacul de la picioare cu sistem tPU sudate pentru a rezista la șocuri. Tăiate încorporează sistemul de ventilație VTS, care permite aerului să treacă prin, menținerea temperaturii constante a piciorului.
Platilla realizate din buna EVA și palmier în texon material. Talpă de cauciuc foarte rezistentă, care încorporează tehnologia ROTATION, o structură geometrică localizată pe talpa care facilitează rotația rotativă. Previne în principal leziuni la nivelul genunchiului și gleznei.

Produse similare


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.