Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TOP FLEX 602 ALB-NEGRU TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20151210164840.TOPW.602.TF.jpg

Unul dintre modelele cele cunoscute în rândul jucătorilor de fotbal în sală. Principalele sale caracteristici sunt durabilitatea, adaptarea extraordinară la forma piciorului, greutatea redusă și flexibilitatea, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai comozi pantofi sport.

Top Flex sunt realizate din piele naturală de cea mai bună calitate, procesată astfel încât să fie foarte fină. În acest mod, s-a îmbunătățit adaptarea la forma piciorului și s-a redus semnificativ greutatea. Interiorul din nylon de înaltă calitate asigură rezistență la tracțiune. Bombeu întărit pentru șutare. Lamelele ghetelor Top Flex sunt fabricate din EVA preformat, care asigură cea mai mare amortizare, absorbind impactul pasului. Datorită acestui material, se recuperează cu mai multă ușurință forma în timpul tranzițiilor. Branțuri fabricate din EVA natural. Talpă intermediară din phylon de înaltă calitate și durabilitate.

Talpa este prevăzută cu sistemul flexo pentru tranziții mai bune cu fiecare pas. Tălpile Top Flex sunt concepute pentru durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața încălțămintei.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.