Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.TREK BARBAȚI 806 ROȘU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Model de traseu pentru antrenament cu dificultate medie pe teren.
Cusătură din nylon rezistent la respirație și rezistent cu mico PU în partea centrală și armată cu grilaj pentru a proteja nailonul. Este integrat VTS sistem de ventilație care favorizează transpirația și aerul de admisie și evacuare, limba cu buzunare pentru cordoane, LACE BUZUNAR. o tehnologie de protecție în antepiciorului pentru a consolida rezistența și stabilitatea lor pentru îmbulzeală FIX COUNTER și un contor de călcâi, care oferă protecție și confort mai mare datorită ultimul sistem cu forme mai ergonomic, crescând astfel rezistența lor.
modelulpreformat care se potrivește cu ultimul picior. EVA modelulcusută tăiat în mod natural prin tehnologia SYSTEM MANUSA prin care ambele părți sunt cusute plate și fără cusături proeminente, care pastreaza piciorul linii rotunjite.
Phylon midsole cu duritate medie a rezista la rupere de elemente externe.
Talpă exterioară cauciucată desen de înaltă calitate, prize de prindere din față și din spate creștere de desen pentru prindere în jos. În interiorul sistemului VALABILITATE unic, care asigură durabilitatea talpa datorită cauciuc rezistență ridicată la uzură abrazivă și întârziind care prelungesc durata pantofului.

Produse similare

TK.ACONCAGUA 901 NEGRU

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 924 MARO

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 927 KAKI

94.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.