Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.SHOCK 704 ALBASTRU REGAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantofi sport pentru inițiere în trail running.
Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil și din micro PU, care protejează nylonul. Include sistemul de ventilație VTS, care permite trecerea aerului, menținând temperatura piciorului constantă.
Branțuri fabricate din EVA neted. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Talpa intermediară este din phylon cu duritate medie pentru a rezista la abraziunea exercitată de elementele externe.
Talpă din cauciuc de înaltă rezistență, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei. Striațiile din față sunt dispuse astfel încât să ofere o priză optimă la urcare, iar cele din spate oferă priză la coborâre.

Produse similare

TK.ACONCAGUA 901 NEGRU

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 924 MARO

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 927 KAKI

94.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.