Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.K-2 LADY 619 VIOLET-GRI -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de trekking create pentru drumeții montane la altitudine medie, în orice condiții meteorologice.
Fabricate din piele întoarsă hidrofugată și cordura pentru impermeabilizare. Prezintă membrană transpirabilă de protecție, care nu lasă să treacă apa. În interior sunt prevăzute cu spumă pentru adaptare la gleznă. Conțin elemente de ranforsare în contrafort și în vârf pentru protejarea piciorului de loviturile din exterior (sistemul PROTECTION).
Branțurile sunt din EVA+ preformat, care se adaptează la forma piciorului și contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Lamelele sunt fabricate din materiale semirigide, pentru a face față cât mai bine rigidității mersului.
Talpă intermediară din phylon spongios de înaltă calitate, pentru favorizarea amortizării și a impulsului. Talpa este alcătuită din cauciuc de înaltă calitate, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei, și este prevăzută cu striații înalte pentru îmbunătățirea prizei.

Produse similare

TK.HIMALAYA DAMĂ 901 NEGRU-TURQUAZ

74.00 EUR

TK.ACONCAGUA LADY 912 GRI-ROZ

94.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.