Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.K-2 BARBAȚI 901 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Cizme de trekking potrivite pentru munte mediu și mic și pentru orice tip de condiții meteorologice.
Tăietura este făcută din spate din piele, hidrofugă și sănătate pentru a respinge apa. Sistemul AISLA-TEX încorporează o membrană respirabilă și protectoare care respinge intrarea apei în ghete. Interiorul din spumă care se adaptează la gleznă și părțile de armare din spătar și vârf pentru a proteja piciorul de șocurile exterioare, sistemul de PROTECȚIE.
Picior EVA preformat care se potrivește formei piciorului. Branț din material semi-rigid pentru a rezista la rigiditatea benzii de rulare.
Talpa interioară din filon pufos de înaltă calitate pentru a favoriza amortizarea și impulsul.
Talpă din cauciuc de înaltă calitate. Designul tacosului este ridicat, favorizând astfel prinderea. Talpa încorporează un sistem de DURABILITATE care oferă talpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care prelungește uzura la abraziune prelungind astfel durata de viață a încălțămintei.

Produse similare

TK.ACONCAGUA 901 NEGRU

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 924 MARO

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 927 KAKI

94.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.