Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.FOREST BĂRBAȚI 901 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Gheată de trekking aptă pentru zonă de podișuri și munți joși în orice fel de condiții.
Croiul este confecționată din Micro PU include sistemul AISLA-TEX, o membrană transpirabilă și protectore împotriva apei.Foam interiorul din spumă pentru adaptarea gleznelor și componente de reforțare rezistente pentru a proteja piciorul de lovituri, sistem de PROTECȚIE.
Branțul este de EVA premodelat care se ajustează la forma piciorului și palma confecționată din material semirigid pentru a suporta rigiditatea pasului.
Jumătatea de talpă din filon cu spumă de înaltă calitate pentru a favoriza amortizarea și impulsul.
Talpă de cauciuc de înaltă calitate complementată cu sistemul DURABITATE ce proporționează talpi o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență la uzură prin abreziune alargând viața utilă a ghetei și desenul de înaltă calitate pentru a favoriza prinderea.

 

Produse similare

TK.ACONCAGUA 924 MARO

94.00 EUR

TK.GR 131 927 VERDE

88.00 EUR

TK.GR 131 924 MARO

88.00 EUR

TK.ACONCAGUA 927 KAKI

94.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.