Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.FOREST 601 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model ușor de trekking, dezvoltat pentru drumeții montane de mică altitudine.
Partea superioară este fabricată din micro PU și cordura. Includ o membrană transpirabilă de protecție, care nu lasă să treacă apa, AISLA-TEX. În interior au spumă care se adaptează la forma gleznei. Vârful este ranforsat cu TPU pentru protejarea piciorului de loviturile externe (sistemul PROTECTION).
Lamelele fabricate din EVA preformat se adaptează la calapod. Sunt fabricate din materiale semirigide, pentru a face față cât mai bine rigidității mersului.
Talpă intermediară din phylon spongios de calitate superioară, pentru favorizarea amortizării și a impulsului.
Talpă fabricată din cauciuc de înaltă rezistență, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei. Dispunerea striațiilor favorizează priza.

Produse similare

TK.ACONCAGUA 901 NEGRU

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 924 MARO

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 927 KAKI

94.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.