Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.ACONCAGUA LADY 912 GRI-ROZ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de trekking create pentru traseele montane medii, pe orice tip de vreme.
Sunt fabricate din piele de nubuck waterproof și cordura pentru a respinge apa. Sistemul AISLA-TEX încorporează o membrană respirabilă și protectoare care respinge intrarea apei în ghete. Interiorul din spumă pentru a adapta glezna și piesa de întărire în contrafort și în vârf pentru a proteja piciorul de șocurile exterioare.
Branț EVA premodelat ajustat la calapodul piciorului și glec confecționat dintr-un material semi-rigid pentru a îmbunătăți rigiditatea călcăturii.
Talpă intermediară din phylon spongios de înaltă calitate pentru a favoriza amortizarea și impulsul. Talpa este confecționată din cauciuc de înaltă calitate, cu tehnologia DURABILITATE, oferind tălpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura prin abraziune prelungind astfel durata de viață a pantofului. Design de crampoane pentru a favoriza aderență.

Produse similare

TIGHTS RACO NEGRU

39.00 EUR

TIGHTS RACO NEGRU

30.00 EUR

T-SHIRT RACO ALBASTRU

23.99 EUR

T-SHIRT RACO ALBASTRU

22.00 EUR

WINDBREAKER RACO NEGRU

44.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.