Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK.ACONCAGUA 924 MARO -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de trekking create pentru traseele montane medii, pe orice tip de vreme.
Sunt fabricate din piele de nubuck waterproof și cordura pentru a respinge apa. Sistemul AISLA-TEX încorporează o membrană respirabilă și protectoare care respinge intrarea apei în ghete. Interiorul din spumă pentru a adapta glezna și piesa de întărire în contrafort și în vârf pentru a proteja piciorul de șocurile exterioare.
Branț EVA premodelat ajustat la calapodul piciorului și glec confecționat dintr-un material semi-rigid pentru a îmbunătăți rigiditatea călcăturii.
Talpă intermediară din phylon spongios de înaltă calitate pentru a favoriza amortizarea și impulsul. Talpa este confecționată din cauciuc de înaltă calitate, cu tehnologia DURABILITATE, oferind tălpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura prin abraziune prelungind astfel durata de viață a pantofului. Design de crampoane pentru a favoriza aderență.

Produse similare

TK.FOREST BĂRBAȚI 901 NEGRU

68.00 EUR

TK.GR 131 927 VERDE

88.00 EUR

TK.GR 131 924 MARO

88.00 EUR

TK.ACONCAGUA 927 KAKI

94.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.