Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

TK. TREK BĂRBAŢI 912 NEGRU-GRI -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Un model de teren pentru antrenament pe terenuri cu dificultate medie, un pantof gandit pentru alergători pe terenuri exigente care necesită ceva mai mult.

Croiul este fabricat din nailon respirabil, fără cusături și cu detalii reflectante pentru a alerga cu o mai mare securitate în zone de vizibilitate minimă.Partea centrală este consolidată cu micro PU și o plasă pentru a proteja nailonul.Parte din spate este consolidată cu un întăritor exterior care aportă o mai mare stabilitate, este sistemul EXO COUNTER.Incorporează sistemul de ventilare VTS care lasă pătrunderea aerului, menținând temperatura constantă a piciorului.Buzunar la limbă pentru șireturi.LACE POCKET.

Branțul este de EVA premodelată ajustată la forma piciorului care aportă comoditate.Palma de EVA natural ajustată la forma piciorului pentru a contribui la amortizare absorbând impactul pasului.Este cusută prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM care evită cusăturile ieșite menținând liniile rotunde ale piciorului, aportând astfel o mai mare lejeritate și comoditate.
Talpa este fabricată din cuciuc cu model cu crampoane pe față pentru o prindere mai bună la urcare și desen pe partea din spate pentru coborâre.
Incorporează tehnologie DURABILITY , care întârzie uzura și prelungește perioada de viața a pantofului.

Produse similare

TK.ACONCAGUA LADY 912 GRI-ROZ

94.00 EUR

TK.ACONCAGUA 901 NEGRU

94.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.