Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER COPA 931 NEGRU-PORTOCALIU ARTIFICIAL GRASS -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model reC.nnoit atC't C.n interior cum Hi C.n exterior. Cu un design excepHional Hi noi elemente adDugate vor face aceste ghete extraordinar de comode.
Fabricate C.n Micro-PU pentru a oferi o putere maximD la Hutat. Tehnologia ONE PIECE eliminD cusDturile oferind o adaptare perfectD pe picior Hi evitC'nd astfel creHterea C.n greutate a ghetei. Tehnologia WATER RESISTANT le va oferi impermeabilitate, iar M COUNTER va asigura o protecHie mai bunD datoritD formei sale ergonomice.
Talpa interioarD din material EVA premodelatD se adapteazD perfect formei piciorului.
TalpD de Nylon de calitate superioarD fiind cea mai uHoarD din gama produselor Joma Hi fiind creatD pentru fotbalul de elitD pe iarba naturalD. Se caracterizeazD prin greutatea lor de numai 25 de gr. UNIQUE este fabricatD C.n douD densitDHi ceea ce permite torsiunea Hi flexarea piciorului, C.n caz necesar, pentru a evita astfel posibilele accidentele sau deformarea piciorului.

Talpa AG: creatD pentru fotbalul de elitD pe iarba naturalD. FabricatD C.n douD densitDHi permiHC'nd torsiunea Hi flexarea piciorului, pentru a evita astfel deformarea piciorului ori posibilele accidente ale fotbalistului. TalpD rigidD cu un contrafort exterior Hi o greutate de 52 gr.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.