Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER COPA 703 ALBASTRU REGAL FIRM GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de fotbal modernizate pe dinăuntru și pe dinafară, cu un design spectaculos, adaptabile și ranforsate, astfel încât fotbalistul să se simtă mai comod.
Partea superioară include un element sudat din TPU pentru ajustarea și întărirea lateralelor. Se obține astfel mai multă rezistență, durabilitate și adaptabilitate. Fabricată din microfibră PU ușoară și transpirabilă, care nu reține apa, menținându-și masa inițială (tehnologia WATER RESISTANT). Gheata este cusută dintr-o singură bucată (tehnologia ONE PIECE), pentru a facilita adaptarea piciorului și pentru a favoriza scăderea greutății. Modelul include sistemul M COUNTER, un contrafort care se adaptează perfect la calapodul Joma. Designul este diferit de contrafortul clasic, deoarece în zona pintenului există spațiu liber pentru evitarea rosăturilor.
Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele semirigide din PVC mențin fermă structura crampoanelor de pe talpă pe toată durata vieții utile a ghetelor.
Talpa FG -MULTI 2014. Fabricată cu două injecții de PU. Structura externă este dintr-o singură bucată pentru mai multă rezistență la utilizare. Aceasta este completată prin durabilitatea asigurată de densitatea mai mare a injecției interne. Ranforsare verticală a boltei plantare. Distribuția biomecanică a crampoanelor asigură stabilitate.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.