Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION LITE 804 ALBASTRU REGAL SOFT GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Concepute pentru jucători profesioniști care caută încălțămintea cu greutatea cea mai mică și potrivirea cea mai bună. Fiecare aspect, de la talpă la potrivirea ca o mănușă, se datorează tehnologiei de ultimă oră.
Partea superioară este mai ușoară, se potrivește foarte bine la forma piciorului și este foarte transpirabilă. Nu reține apa, menținându-și masa inițială (tehnologia WATER RESISTANT). Prezintă TPU sudat pentru întărire și pentru sporirea rezistenței. Au ocheți pentru șireturi cu design avangardist care permit o potrivire mai bună și sporesc astfel confortul fotbalistului. Modelul este realizat cu ajutorul tehnologiei ONE PIECE, dintr-o singură bucată, fără cusături, ceea ce facilitează adaptarea la forma piciorului, evitând sporirea greutății. Îmbinarea cu talpa este realizată prin intermediul sistemului 360, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul alergării.
Branțuri fabricate din EVA preformat care se adaptează perfect la forma piciorului. Lamele din nylon de calitate superioară, foarte ușoare.
Talpă din nylon de calitate superioară. Aceasta este cea mai ușoară talpă JOMA, creată pentru fotbalul de elită, pe gazon natural. Model caracterizat prin greutatea de doar 52 g. Talpa UNIQUE este fabricată cu două densități, care permit răsucirea și flexarea acolo unde este necesar, ajută la evitarea deformărilor și a posibilelor accidentări ale fotbaliștilor. Prezintă un contrafort extern pentru a favoriza susținerea călcâiului.
Talpa SG -Mixtă.Talpă mixtă cu crampoane de aluminiu pentru o priză fermă. Model pentru teren moale și iarbă înaltă și semi-umedă.

Produse similare

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR
Nou

AGUILA 2032

30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.