Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION 808 PORTOCALIU TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghetele de fotbal Joma Propulsion sunt destinate jucătorilor care caută încălțămintea cu greutatea cea mai mică și potrivirea cea mai bună la forma piciorului. Fiecare detaliu, de la talpă la potrivirea ca o mănușă, a fost creat cu tehnologie de ultimă oră.
Partea superioară este fabricată din Micro PU de calitate superioară. Interiorul este din nylon rezistent la tracțiune. Modelul este realizat dintr-o singură bucată, fără cusături, ceea ce facilitează adaptarea la forma piciorului, evitând sporirea greutății (tehnologia ONE PIECE). Include și tehnologia WATER RESISTANT, prin care se evită absorbția apei și se menține masa inițială, și tehnologia M COUNTER, contrafortul în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă.
Lamelele sunt din texon și PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Branțurile din EVA neted contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Talpă TF. Phylon 2015. Realizată din Phylon preformat de 45 Shore. Cauciuc împărțit în 2 zone de densitate, mai scăzută spre vârf și mai mare în partea centrală. Dispune de un sistem de amortizare prin intermediul a două geluri în toc. Modelul prezintă perforații în partea care flexează pentru mai multă flexibilitate.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.