Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION 804 ALBASTRU REGAL FIRM GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghetele de fotbal Joma Propulsion sunt destinate jucătorilor profesioniști care caută încălțămintea cu greutatea cea mai mică și potrivirea cea mai bună la forma piciorului. Fiecare detaliu, de la talpă la potrivirea ca o mănușă, a fost creat cu tehnologie de ultimă oră.
Partea superioară este fabricată din MicroPU de calitate superioară, care nu reține apa, menținându-și masa inițială (tehnologia WATER RESISTANT). Această microfibră de calitate superioară este foarte rezistentă, ceea ce contribuie la sporirea vieții utile a ghetei. Modelul este realizat cu ajutorul tehnologiei ONE PIECE, dintr-o singură bucată, fără cusături, ceea ce facilitează adaptarea la forma piciorului, evitând sporirea greutății. Include tehnologia M COUNTER, un contrafort în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei sale ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă.
Branțurile din EVA neted contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Lamelele sunt fabricate din PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Talpa Multitaco 09 Mate. Talpa este prevăzută cu 14 crampoane subțiri, dispuse în conformitate cu rezultatele studiilor biomecanice și îmbinate prin intermediul unei structuri ranforsante. Calapodul este rotunjit, pentru a se integra în sistemul 360º, astfel încât cavitatea internă a ghetei se adaptează perfect la anatomia piciorului.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Cel mai văzut

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

AGUILA GOL 821 NEGRU TURF

52.01 EUR

PROPULSION LITE 901 NEGRU SOFT GROUND

212.00 EUR

PROPULSION 2017 PETROL ARTIF. GRASS

35.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.