Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION 712 ARGINTIU IARBĂ ARTIFICIALĂ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghetele de fotbal Joma Propulsion sunt destinate jucătorilor care caută încălțămintea cu greutatea cea mai mică și potrivirea cea mai bună la forma piciorului. Fiecare element, de la talpă la potrivirea ca o mănușă, a fost creat cu tehnologie de ultimă oră.
Partea superioară a ghetei este fabricată din Micro PU de calitate superioară. Interiorul este din nylon rezistent la tracțiune. Modelul este realizat dintr-o singură bucată, fără cusături, ceea ce facilitează adaptarea la forma piciorului, evitând sporirea greutății (tehnologia ONE PIECE). Include și tehnologia WATER RESISTANT, prin care se evită absorbția apei și se menține masa inițială, și tehnologia M COUNTER, contrafortul în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă.
Lamelele sunt din Texon și PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Branțurile din EVA neted contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Talpa Multi 24. Talpa Multitaco 24 este prevăzută cu tehnologie 2D (două densități). Cele 24 de crampoane sunt dispuse în funcție de rezultatele studiilor biomecanice și sunt îmbinate prin nervuri structurale, pentru a conferi stabilitate și priză optimă pe orice teren. Această dispunere strategică facilitează mișcările de rotație și previne accidentările.

Produse similare

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR
Nou

AGUILA 2032

30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.