Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION 604 ALBASTRU REGAL FIRM GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghetele de fotbal Joma Propulsión sunt destinate jucătorilor care caută încălțămintea cu greutatea cea mai mică și potrivirea cea mai bună la forma piciorului. Fiecare element, de la talpă la potrivirea ca o mănușă, a fost creat cu tehnologie de ultimă oră.

Partea superioară a ghetei este fabricată din FIBERTEC de înaltă calitate. Cu nylon în interior pentru rezistență maximă. Lamelele din EVA neted asigură cea mai bună amortizare, absorbind impactul pasului. Branțuri realizate integral din Texon și PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.

Talpă FG - Multi 2014. Fabricată cu două injecții de PU. Structura externă este dintr-o singură bucată pentru mai multă rezistență la utilizare. Aceasta este completată prin durabilitatea asigurată de densitatea mai mare a injecției interne. Ranforsare verticală a boltei plantare. Distribuția biomecanică a crampoanelor conferă stabilitate.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.