Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION 3.0 712 ARGINTIU FIRM GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de fotbal destinate jucătorilor care caută încălțămintea cu greutatea cea mai mică și potrivirea cea mai bună la forma piciorului. De la talpă la modul în care se adaptează la forma piciorului, acest model a fost creat cu tehnologiile cele mai recente.
Partea superioară este fabricată din microfibră transpirabilă, care nu reține apa, menținându-și masa inițială (tehnologia WATER RESISTANT). Această microfibră de calitate superioară este foarte rezistentă, ceea ce contribuie la sporirea vieții utile a ghetei. Modelul este realizat cu ajutorul tehnologiei ONE PIECE, dintr-o singură bucată, fără cusături, ceea ce facilitează adaptarea la forma piciorului, evitând sporirea greutății. Include tehnologia M COUNTER, un contrafort în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei sale ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă.
Lamelele semirigide din PVC contribuie la menținerea structurii ferme a crampoanelor de pe talpă. Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului.

Talpa Multi 2014. Fabricată cu două injecții de PU. Structura externă este dintr-o singură bucată pentru mai multă rezistență la utilizare. Aceasta este completată prin durabilitatea asigurată de densitatea mai mare a injecției interne. Ranforsare verticală a boltei plantare. Distribuția biomecanică a crampoanelor asigură stabilitate.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.