Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSION 2017 PETROL ARTIF. GRASS -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Conceput pentru jucătorii de fotbal care doresc maximă lejeritate și cea mai bună potrivire.Fiecare element a fost creat cu ultima tehnologie.
Croiul este confecționat din microfibră rezistentă la apă de înaltă calitate astfel încât nu reține apa și așa își păstrează lejeritatea originală.Cu nailon în interior care îî oferă o rezistență mai mare.Tehnologia ONE 360 ͦ care elimină cusăturile,facilitând adaptarea piciorului și evitând creșterea în greutate.Tehnologia M COUTURE în călcâi pentru a o consolida, tehnologia WATER RESISTENT care evită abraziunea la apă.
Talpa din EVA preformată care se adaptează perfect la forma piciorului.
Talpa fabricată din nailon de înaltă calitate , fiind talpa cea mai ușoară de Joma desenată pentru fotbalul de elită pe iarba naturală.Se caracterizează prin greutatea sa de numai 52 gr.UNIQUE este fabricat cu două densității care permit torsiunea și flexiunea acolo unde piciorul o necesită,evitând astfel deformări și posibile leziuni ale jucătorilor de fotbal.Are un confort extern pentru a favoriza sprijinul călcâiului.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

PROPULSION 2017 PETROL FIRM GROUND

35.01 EUR

PROPULSIE CUPA 904 A ROYAL. IARBA

80.01 EUR

PROPULSIE CUPA 904 ROYAL TEREN FERM

80.01 EUR

Cel mai văzut

AGUILA GOL 821 NEGRU TURF

52.01 EUR

PROPULSION LITE 901 NEGRU SOFT GROUND

212.00 EUR

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.