Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

PROPULSIE 906 A ROŞU NEGRU. IARBA -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghetele de fotbal Joma Propulsia sunt destinate pentru profesionali ce caută o maximă lejeritate și o ajustare mai bună.Fiecare element care a fost confecționat cu ultima tehnologie. Croiul este confecționată din Micro-PU de înaltă calitate și confecționat pe interior din nailon cu rezistență la tracțiune 800N/50mm.
Branțul este EVA neted.Palma este confecționată din PVC până la zona central pentru a menține fermă estructura crampoanelor.Talpa de PU de înaltă calitatae cu abraziune DIN-40.

 

Produse similare

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU MOALE SOL

212.00 EUR

PROPULSIE CUPA 904 A ROYAL. IARBA

80.01 EUR

PROPULSIE CUPA 904 ROYAL TEREN FERM

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.