Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

NUMERO-10 801 NEGRU TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Ghete de fotbal cu design clasic, realizate din materiale de ultimă generație. Fotbal clasic cu tehnologia viitorului.
Partea superioară este fabricată din FIBERTEC de calitate superioară, cu nylon în interior, care asigură rezistență sporită. Gheata este cusută dintr-o singură bucată (tehnologia ONE PIECE), pentru a facilita adaptarea la forma piciorului și pentru a favoriza scăderea greutății ghetei. Modelul include sistemul M COUNTER, un contrafort care se adaptează perfect la calapodul Joma. Designul este diferit de contrafortul clasic, deoarece în zona pintenului există spațiu liber pentru evitarea rosăturilor.
Branțurile din EVA neted se adaptează mai bine la forma piciorului. Lamelele sunt din Texon și PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Talpa TF - TURF 2014. Fabricată dintr-un element din cauciuc, pentru durabilitate mai mare a suprafeței de contact cu solul. Crampoane mai mari și mai rezistente în zonele cu uzură mai mare și mai mici în zona centrală, pentru a ușura flexarea.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.