Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

NUMARUL-10 PRO 902 ALB ARTIFICIALE DE IARBĂ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Incaltaminte Classic de fotbal, construit cu materiale de ultimă generație. Fotbal clasic cu tehnologie de poimâine.
Cut din cowhide, cu calitatea de a nu reținerea apei și menținerea luminii sale originale, combinate cu microfibră de înaltă calitate, montate într-o singură bucată. O tehnologie 360º care elimină cusăturile care facilitează adaptarea la picior și evitând câștigul în greutate. M Counter tehnologie pe toc să-l consolideze, rezistent la apa tehnologie care previne absorbția apei.
Pre-turnate Eva branţ care se potriveste talpa piciorului.
De înaltă calitate nailon unic, fiind cel mai usor Joma unic conceput pentru fotbal de elită în iarbă naturală. Se caracterizează prin greutatea sa de numai 52 gr. Unicul unic se face cu două densități care permit răsucirea și îndoirea în cazul în care piciorul o cere pentru a evita deformările și posibilele leziuni la Fotbaliști. Are o contrafort exterioară care favorizează sprijinul călcâiului.

Produse similare

NUMERO-10 PRO 904 ROYAL ARTIFICIAL GRASS

76.00 EUR

NUMARUL-10 PRO 906 ROSU ARTIFICIALE DE IARBĂ

65.00 EUR45.50 EUR

N-10 ULTRALIGHT 901 NEGRU ARTIFICIAL GRASS

76.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.