Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

LIGA 5 802 ALB TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat cu materiale rezistente la a face acest pantof un tot-teren. Ceea ce tu numeşti un meci greu, ea numeşte el de formare.
Făcute de Fibertec pe de înaltă calitate şi nailon pentru lejeritate. Cu nailon în interior pentru a menţine piciorul stabil pe talpă. Tehnologie de protecţie în picior din faţă pentru a consolida puterea şi stabilitatea pentru bataie. Sistemul de ventilație VTS care promovează transpiraţie şi de intrare şi de ieşire a aerului.
Branţ Eva termoformabil si naturale EVA midsole.
Phylon midsole cu înaltă calitate şi durabilitate cu gel în faţă şi spate.
Cauciuc outsole calitate care incorporeaza sistemul de durabilitate, care asigură durabilitatea unic datorită cauciuc rezistenta care încetineşte uzurii de abraziune, extinzând astfel durata de viaţă a pantofului. Completat sistem FLEXO, linii Flex plasate ergonomic în sue...

Produse similare


Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.