Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

LIGA 5 702 ALB TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat cu materiale rezistente, potrivit pentru orice fel de teren. Pentru tine - un meci greu, pentru ea - doar încălzirea.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de calitate superioară și din nylon pentru favorizarea transpirației. Prezintă sistemul de ventilație VTS care permite evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte. Cu tehnologie PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare.
Branțurile din EVA termoformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele din EVA natural contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Talpă intermediară fabricată din phylon de înaltă calitate și durabilitate, cu gel în spate și în față.
Talpa este din cauciuc de calitate superioară, cu sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne. Încălțăminte cu sistemul PULSOR, încorporat în talpa TURF, precum și talpa INDOOR, care absoarbe impactul pașilor și favorizează impulsul.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.