Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

LIGA 5 701 NEGRU TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model dezvoltat cu materiale rezistente, potrivit pentru orice fel de teren. Pentru tine - un meci greu, pentru ea - doar încălzirea.
Partea superioară este fabricată din Fibertec de calitate superioară și din nylon pentru favorizarea transpirației. Prezintă sistemul de ventilație VTS care permite evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte. Cu tehnologie PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare.
Branțurile din EVA termoformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele din EVA natural contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.
Talpă intermediară fabricată din phylon de înaltă calitate și durabilitate, cu gel în spate și în față.
Talpa este din cauciuc de calitate superioară, cu sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne. Încălțăminte cu sistemul PULSOR, încorporat în talpa TURF, precum și talpa INDOOR, care absoarbe impactul pașilor și favorizează impulsul.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Cel mai văzut

AGUILA GOL 821 NEGRU TURF

52.01 EUR

PROPULSION LITE 901 NEGRU SOFT GROUND

212.00 EUR

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.