Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

KNIT MEN 805 ALBASTRU REGAL INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model cu croială clasică, cu fir elastic pentru lejeritate mai mare și transpirabilitate.
Partea superioară este fabricată din fir elastic, care asigură adaptabilitate mai mare și transpirabilitate. În vârf există un element suplimentar pentru îmbunătățirea lovirii balonului. Sistem VTS de ventilație, care permite intrarea și ieșirea aerului, menținând temperatura piciorului constantă.
Branțuri din EVA termoformat. Lamele din Texon.
Talpa intermediară are în interior un element din EVA, care asigură amortizare în partea din spate.
Talpa este fabricată cu tehnologia DURABILITY. Cauciucul de înaltă rezistență întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice moment al mersului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod. Prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă, care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne.

Produse similare


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.