Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

CHAMPIONSHIP CUP 708 PORTOCALIU IARBĂ ARTIFICIALĂ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Gheată de fotbal cu aspect modern, fără cusături, care se potrivește în picior ca o șosetă. Se numește Championship pentru că este diferită.
Partea superioară este fabricată din microfibră ușoară și transpirabilă, care nu reține apa, menținându-și masa inițială. Interiorul este din nylon rezistent la tracțiune. Modelul este realizat cu ajutorul tehnologiei ONE PIECE, dintr-o singură bucată, fără cusături, ceea ce facilitează adaptarea la forma piciorului, evitând sporirea greutății. Include tehnologia WATER RESISTANT, prin care se evită absorbția apei și se menține masa inițială, și tehnologia M COUNTER, contrafortul în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă.
Lamelele semirigide din PVC contribuie la menținerea structurii ferme a crampoanelor de pe talpă pe toată durata vieții utile a încălțămintei.
Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului.

Talpa Multi 24. Talpa Multitaco 24 este prevăzută cu tehnologie 2D (două densități). Cele 24 de crampoane sunt dispuse în funcție de rezultatele studiilor biomecanice și sunt îmbinate prin nervuri structurale, pentru a conferi stabilitate și priză optimă pe orice teren. Această dispunere strategică facilitează mișcările de rotație și previne accidentările.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.